Sunday, 19 May 2013

TEMPAHAN HEADER BLOG CUTE

´



Assalamualaikum,



Jeng..jeng...
Cantik tak header blog baru kita...
Yeah...aku buat blog ni kat sorang adik manis ni...
Rm3 aje..hehehe..


Kalau nak bagi aku buat..hampeh jadinya...
So dengan adanya dorang dorang yang kreatif ni...
Tak terbuang masa aku untuk hasilkan benda
Yang finally aku tahu
Tak jadik hokey


Ok untuk tempahan korang boleh klik nama adik manis ni
Namanya Anis
Blognya


Memacam gak dia boleh buat...
Dengan harga agak murah ok..
Share topup aje..
Apa2 pun aku puas hati dengan header aku..
Thanks adik manis :)
Ok tata semua..
Sebelum makan baca bismillah
;)
Sebelum korang akhiri bacaan entry ni...
Pls like sikit la kat atas tanda setuju header blog aku comei kan???
Setuju???
Pi tekan button like >_<

2 comments:

dalila said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shikin Azizan said...
This comment has been removed by the author.