Wednesday, 12 June 2013

LoCoLoLa Bag!! Simple Itu Aku..

´
Assalamualaikum,

Lama dah tak bukak blog ni..mood sibuk..moody..
Untuk musim cuti sekolah yang agak membosankan..
Coz aku kena jaga anak orang :((
Macam la pandai sangatkan mengasuh...
Tapi semalam ada sikit masa

Jadi aku nak share sikit tentang handbag..
Hehe
Aku bukan peminat mengumpul koleksi beg
Tapi buat kali keduanya..
Aku suka dengan koleksi jualan dari Locolola ni...

Begnya tak serabut..nampak simple tapi menarik!!
Pelbagai pilihan warna yang menyengat!!! Bizzzz
Aku suka..

Jom aku bawak korang layan pic beg dulu..
Ini kali kedua aku beli dari sini..
Ikut badan tiap bulan aku nak beli..
Tapi hengat ko kaya ke kin..hehehe
Nanti lari bajet bersepah...





Ni handbag kali kedua aku beli...yang dulu colour oren..ranggi gitu..
Tapi dah putus coz aku bawak anak gajah duk dalam beg..kikiki
Tapi beg mak aku buat lagi best..ni beli pun coz beg tu aku nak bawak pergi repair...
Udah koyak..




Belian boleh dibuat melalui..facebook..
Atau korang datang terus ke sini..dimana??
Plaza Massalam la ye...
Harga toksah risau..bukan beratus ringgit pun..
Beg yang aku beli ni..dalam rm70 dah dapat..
Kalau beli banyak ada diskaun kot hehehe...

Yang specialnya tahun ni..
Setiap belian akan dapat satu cop..kiranya kalau kau beli 5 beg kali kelima tu kau akan dapat 
50% yeah....
Dan...
Ada lagi...hehehe
Kau buat belian lagi dan kali kelima seterusnya..
Beg yang kau nak beli tu akan dapat freeeee....
Betoi...

Ok sampai sini saje sekian...
Ada lagi benda yang aku nak update..
Tapi tengok mood aku dulu..
Pasal AuraWhite!! Psssssstt...tunggu...





2 comments:

Tiger Lily Admin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shikin Azizan said...
This comment has been removed by the author.